Na faaiuina ma le manuia le Fono Lona Tolu o le Fono Lona Valu ma le Fono Lona Lua o le Fono Lona Valu a le Asosi.

Na faaiuina ma le manuia le Fono Lona Tolu o le Fono Lona Valu ma le Fono Lona Lua o le Fono Lona Valu a le Asosi.

Na faaiuina ma le manuia le Fono Lona Tolu o le Fono Lona Valu ma le Fono Lona Lua o le Fono Lona Valu a le Asosi.

Mai ia Oketopa 10 i le 12, 2023, na faia ai e le China Friction and Sealing Materials Association le fono tele a le Fono Lona Tolu o le Fono Lona Valu ma le Fono Lona Lua a le Fono Lona Valu i Wuhu City, Anhui Province. O le sui peresitene, o faatonu sili, faatonu ma sui o le asosi, E 160 le aofai o tagata e aofia ai ma nisi o sui usufono sa auai i lea fonotaga.1

Taulai atu i le autu o le "Green, Intelligent and High-Quality Development", na valaaulia ai e le fonotaga le au atamamai mai le National Information Center ma le Iunivesite o Zhengzhou e tuʻuina atu faʻamatalaga faʻapitoa i luga o pisinisi taʻavale ma le tamaoaiga numera; kamupani tulaga ese i le alamanuia faasoa atu o latou poto masani; o le fonotaga na fa'atulaga ai sui e asiasi i fale gaosi oloa o pisinisi ta'uta'ua i lalo o le kamupani a Chery Automobile Company ma Bethel Safety Systems Company. O le fonotaga lenei o se felafolafoaiga taua ma semina na faia i le tulaga o le atinaʻeina o pisinisi ina ua maeʻa le faʻavaeina o le fono fou a le asosi. O loʻo taulaʻi i le siosiomaga faʻapitonuʻu ma fafo, o le atinaʻe o le gaosiga o fale gaosi oloa, o le atinaʻeina o atinaʻe i lalo ma o latou aʻafiaga i le alamanuia, faʻapea foʻi ma pisinisi lanu meamata ma atamai, faʻatautaia fefaʻatauaʻiga loloto i mataupu ma aga. i atina'e fou ma maualuga. E ala i fefaʻatauaiga, o loʻo i ai i tagata uma le malamalama sili atu i le tulaga o loʻo i ai nei, o se maliliega i le lumanaʻi atinaʻe o le atinaʻe, ma sili atu le mautinoa o le a sili atu ona lelei le atinaʻeina o pisinisi.

3 4 7 9

4

O le afiafi o le aso 10 o Oketopa na faia ai le fono lona tolu a faauluuluga o le fono lona valu a le asosi. Sa auai uma faauluuluga poo sui o le fono. O le fonotaga sa taitaia e Zhen Minghui, o le sui peresitene. O Shen Bing, le failautusi o le lala o le pati ma le failautusi aoao, sa lipotia mai sauniuniga mo le fono o loo i ai nei; na tuuina atu se folasaga atoa i galuega a le asosi i lenei tausaga; ma toe iloilo lipoti o galuega, lipoti tau tupe ma talosaga na tuuina atu i le fono mo le toe iloiloina. Fa'amatala. Na faailoa mai e le afioga i le Peresetene ia Wang Yao le tulaga o le lagolagoina o le vaega fou e faatino ana galuega talu mai le suiga o le tofi, ma faamalamalama atili ai le galuega autu ma manatu aoao o le a faatino e le asosi i le isi laasaga.

9

Na auai malosi Hebang Fiber i lenei fonotaga, aʻoaʻo e uiga i mea fou faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga tekonolosi ma aga faʻapisinisi, ma fefaʻasoaaʻi ma aʻoaʻoina ma uo i totonu o pisinisi, faʻalolotoina faigauo.

5

O le fonotaga na valaʻaulia ai Lu Yao, o le tamaʻitaʻi sinia o le Matagaluega o Faʻamatalaga Alamanuia a le Setete o Faʻamatalaga Center, e tuʻuina atu se lipoti faʻapitoa e faʻaigoaina "Tulaga ma Faʻamoemoega o Atinaʻe Alamanuia Taʻavale", faʻalauiloaina le tulaga o maketi o le atinaʻeina o pisinisi tau taavale i le 2023. O le sapalai ma le manaʻoga o loʻo i ai nei le maketi o taavale e tolu uiga taua: Manaoga i totonu o le atunuʻu E maualalo le manaʻoga i fafo e maualuga, o taavale penisini e maualalo ma taʻavale eletise e maualuga, taʻavale eletise mama e maualalo ma taʻavale plug-in e maualuga. O loʻo faʻamoemoeina o le a faʻaleleia lelei le faʻatauga i le kuata lona fa o le 2023. I le taimi umi, o le manaʻomia o taavale pasese e faʻamoemoe e faʻatupulaia teisi i le isi lima tausaga, toe foʻi i le tulaga maualuga i le 2017 i le 2026, ona faʻatautaia lea e le tuputupu aʻe o manaʻoga mo faʻafouga, o le tuputupu aʻe o le aofaʻi o manaʻoga o le a faʻatupulaʻia teisi.6

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Taimi meli: Tes-12-2023